Welk plan past bij jou

Komt er bij jou nu de vraag op; "Maar voor wie is de Hijrah Plan bedoeld?"

Dan kun je hieronder onze 2-Plannen bekijken en zelf bepalen welk Plan het beste bij jou past:


Plan Nummer 1: Hijrah Plan

De Hijrah Plan is speciaal opgesteld voor gezinnen of alleenstaanden (man/vrouw) met of zonder kinderen. Naast het advies wat wij geven door de jarenlange ervaringen, luisteren we ook naar wat jij wilt. We blijven als organisatie wel kritisch en kijken wij of datgene wat jij wilt wel realistisch en haalbaar is. 

Noodzaak achter ons kritische advies is omdat we transparantie heel belangrijk vinden en als iets niet haalbaar is dit van tevoren willen zeggen om de hijrah te vergemakkelijken. We willen geen gouden bergen beloven, maar kunnen wel meekijken naar andere mogelijkheden. Want mogelijkheden zijn er genoeg in Egypte!

Bij de Hijrah Plan kun je rekenen op de volgende services:

■ Ophalen van het vliegveld.

■ Begeleiding naar jouw tijdelijke accommodatie.

■ Bezichtigen van appartementen voor een vaste accommodatie (wij helpen jou bij het maken van de juiste keuze).

■ Begeleiding bij het verkrijgen van een toeristenvisum voor de duur van 6 maanden (wordt verlengd zonder het land te hoeven verlaten).

■ Dagelijks de mogelijkheid om jouw vragen te stellen in persoon of telefonisch.


Extra services:

● Hulp met het vinden van een goed betaalde baan (wij hebben contact met diverse bedrijven die opzoek zijn naar personeel die de Nederlandse taal spreken).

● Hulp om te investeren in Egypte.


Klik hier om je in te schrijven voor Plan Nummer 1!


Plan Nummer 2: Oriëntatie Plan

Wil je graag hijrah verrichten, maar weet je nog niet waarheen of hoe je dat moet doen? Of heb je al eerder geprobeerd om hijrah te verrichten, maar kwam je voor verschillende verassingen te staan en ben je teruggekeerd naar Europa?

Dan kun je ervoor kiezen om je eerst te oriënteren en het zelf eerst met je eigen ogen te zien. Onze gids staat klaar om jou hierin te adviseren en te begeleiden.

Met de juiste voorbereiding, de correcte informatie en de professionele hulp die wij bieden zou er niks in de weg moeten staan. Het is Allah Die het onmogelijke mogelijk maakt. Wij hebben er alle vertrouwen in dat onze broeders en zusters in heel Europa van hun droom om hijrah te verrichten tot werkelijkheid kunnen maken met de Wil van Allah. En daar willen we onze medemoslims graag bij helpen!

Bij de Oriëntatie Plan kun je rekenen op de volgende services:

■ Ophalen van het vliegveld.

■ Begeleiding naar jouw tijdelijke accommodatie.

■ Bezichtigen van appartementen, woonbuurten bekijken, winkels en dergelijke bezoeken om een beeld te krijgen hoe je in Egypte zou kunnen wonen.

■ Dagelijks de mogelijkheid om jouw vragen te stellen in persoon of telefonisch.


Klik hier om je in te schrijven voor Plan Nummer 2!

* Voor beide plannen kunnen de services en kosten per persoon/gezin veranderen.